Чартърни полети и чартърни самолетни билети

HappyFly е компания, специализирана в областта на авиационния бизнес и посредничеството при чартиране на единични или верига от полети. Ако имате нужда от чартърен полет с цел бизнес, лични, спортни, конферентни, „тийм билдинг“ или други потребности  за вашите служители, партньори или сте голяма организирана група, ние можем да Ви предложим изпълнението на тази услуга и да осигурим за Вас евтини чартърни билети. HappyFly ще договори за вас изгодни финансови и оперативни параметри за вашия чартър, независимо от дестинацията или типа самолет.

HappyFly предлага и една уникална и нова за страната услуга: резервация и закупуване на индивидуални чартърни билети по чартърни полети, изпълнявани сезонно от чартиращи туроператорски компании.  Чартърните билети са отлична възможност за директно пътуване до градове, които не са обслужвани директно от традиционните редовни или от нискобюджетни авиокомпании. Много често билетите по чартърни полети са по-евтини и са предпочитани пред традиционните самолетни билети.

HappyFly има изградени стабилни бизнес взаимоотношения с повечето големи чартърни авиокомпании, изпъляващи полети до и от България. Това ни дава сериозно предимство при договарянето на преференциални цени по полетите за наши клиенти и Вие можете да сте сигурни, че наистина закупувате евтин чартърен билет.