Самолетни билети

HappyFly е пътническа агенция, специализирана в резервация и продажба на самолетни билети, както на авиокомпании, извъшващи редовни полети, така и самолетни билети на нискобюджетни (лоу кост) и чартърни авиокомпании.

Самолетните билети са съществено перо от бюджета на всеки пътник - ето защо ние винаги се стремим да намерим и предложим най-евтиния самолетен билет, който изцяло отговаря на маршрута и специфичните изисквания на клиентите ни. Това е постижимо благодарение на професионализма на нашия персонал и тясното ни сътрудничество с всички авиокомпании - лоу кост (нискобюджетни) авиокомпании, авиокомпании, извършващи редовни полети, както и чартърни авиокомпании, представени на българския и международния пазар.

Специалистите на HappyFly са висококвалифицирани, преминали успешно множество курсове и обучения, свързани със самолетни билети. Нашият опит е придобит, както в агенции за пътувания и продажба на самолетни билети, така и в авиокомпании. Ние познаваме материята и независимо от целта на Вашето пътуване - бизнес или просто за удоволствие, ние можем да Ви предложим евтин самолетен билет. При нас можете да се запознаете с полетите на лоу кост (low-cost) авиолиниите и да закупите евтин самолетен билет за тях - достатъчно е желаната от Вас дестинация да се обслужва от нискобюджетна (лоу кост) авиокомпания.

Идеологията на HappyFly е базирана на принципите на коректност и персонално отношение към клиентите ни. Ние не само продаваме самолетни билети, ние оставаме с клиентите си до финалния полет от техния маршрут. Тези принципи дават спокойствие на нашите клиенти, че дори да са на другия край на света, винаги могат да разчитат на нас за каквито и да е промени по самолетни билети, полети или допълнителни услуги.

Доброто сътрудничество на HappyFly с всички авиокомпании ни дава ред предимства, като:

  • предимство при потвърждаване на места по полети;
  • преференциални цени на самолетни билети;
  • избор на конкретни места в самолета и др.