Бизнес пътувания и цялостно туристическо обслужване

Туристическа агенция HappyFly е профилирана в осъществяването на цялостно туристическо обслужване на фирми, компании и корпорации. Нашите бизнес клиенти са облагодетелствани от постоянния ни стремеж да отстояваме фирмените си принципи, които са – коректност, професионализъм, изграждане на доверие и персонално отношение към всеки наш партньор и клиент.

HappyFly предлага целият набор от туристически услуги, като самолетни билети, трансфери, хотелско настаняване и други дейности, необходими за нормално протичане на едно бизнес пътуване. Нашите консултанти са високо квалифицирани и  работят с най-надеждните и съвременни резервационни системи, които им позволяват да гарантират сигурност на всеки корпоративен клиент в неговото бизнес пътуване.

Ако представлявате фирма и имате нужда от комплексно туристическо обслужване на вашите служители, било за фирмени или индивидуални пътувания или мероприятия, HappyFly може да бъде Вашия надежден партньор. Доброто ни сътрудничество с авиокомпании, хотели, транспортни фирми и други доставчици на туристически услуги ни позволява да договаряме ексклузивни условия и цени за нашите корпоративи партньори.

Към всеки бизнес клиент подхождаме индивидуално, съобразявайки се с особеностите на сферата на дейност, в която той се развива и със специалните изсквания, които има. Корпоративните клиенти на HappyFly имат персонален травъл консултант, който е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и е готов да направи всичко необходимо за безпроблемното протичане на Вашето бизнес пътуване или бизнес полет.